perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Ensimmäinen sadepeli

Illan pelissä nähtiin yksi syy siihen, miksi jalkapallo ei ole Suomessa niin suuri yleisölaji kuin voisi olla. Kylmä viima ja tihkusade kohmettaa sormet ja pistää hytisemään. Toisaalta, Englannissakin sataa ja vielä enemmän...?

Alkukesän sarjakierros saatiin päätökseen. Kuusi ottelua pelattiin ja Kaukajärvi voitti kaikki maalierolla 21-8. Viimeisessä pelissä PJK Pirkkalasta pisti pojat tiukille. Lopussa vieraat kavensivat tilanteeksi 3-2 joten loppu mentiin jännittävissä tunnelmissa.

Matias #13 oli tänään pirteällä päällä - puski, katkoi ja kävi kiinni. Hyökkäyksessäkin oli muutamalla pojalla kovaa (yksin)yritystä. Syöttöpeliä vaan olisi kaivattu lisää. Olosuhteet löivät peliin oman leimansa, kylmyys hyydytti liikkeen ja totuttua vauhtia ei täysin saatu päälle.

Vastustajan maalivahdin avauksia kyllä katkottiin mallikkaasti ja tehtiin yksi hieno kulmamaali - jo toisessa pelissä peräkkäin. Vastustajakin käytti kulmansa ja onnistui hässäkän jälkitilanteessa. Muutenkin PJK hyödynsi suhteessa tilanteensa ja ne muutamat onnistuneet hyökkäyksensä.

Ennen kesälomia on vielä lauantain turnaus käymättä. Kolmessa pelissä vastaan tulee kovia vastuksia. Tasoitusta annetaan heti alkuun, sillä alkavan kesän lomat ovat verottaneet osallistujia. Monta on poissa, mutta toivottavasti saadaan täydet kentälliset joka peliin. Ja auringonpaistetta iltapäivän koitoksiin.

Ei kommentteja: