perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

TKT Tähti - Bremen Mustat klo 15:55

Päivän kolmas peli ja Näsijärven yläpuolelle alkoi muodostua uhkaavia pilviä. Aurinko jaksoi vielä paistaa niin kentällä, kuin pelissäkin. Bremen otti turnauksen ensimmäisen voittonsa.

Vastus ei ollut niin kova kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä, joten päästiin tuttuun hyökkäyspeliin kiinni. Maalinteon aloitti Otto #4 ensimmäisellä jaksolla.

Toisella TKT sai muutaman nopean vastahyökkäyksen jotka kuitenkin kuivuivat kasaan. TPV sen sijaan rynnisti jatkuvasti vastustajan maalille. Joona #17 sai syötön maalin edustalle, tuikkasi siitä Taaville, joka ohitti maalivahdin hienosti.

Bremen sinetöi loppunumeroiksi 3-0, kun Jere-Matias ohjasi maalinedushässäkän päätteeksi pallon verkkoon. Hieno voitto triplapelien päätteeksi. Omiin ei mennyt tänään yhtään.

Pelin jatkuvat huomenna ja otteluparit selviävät illan aikana, kunhan kaikki pelit saadaan päätökseen. Näyttää siltä, että iltapelit viedään läpi ukkossateen siivittämänä. Tarjolla on liukasta pelialustaa kun Bremen punaiset aloittaa viimeisen pelinsä kello 19 jälkeen. Meneekö vesipalloksi?