maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Uusia sankareita

TPV Kaukajärvi suuntasi maanantai-illaksi kaukaisille maille Lentävänniemeen. Bremenin poikia painoivat vielä viikonlopun pelit, joten tuoreilla voimilla oli nyt näytön paikka. Ja kun vielä alkukauden paras maalintekijä ja yksi pelin ykkösmoottoreita Otto #3 vietti kesälomiaan, vastuuta oli jaossa muillekin.

Oli hienoa nähdä, miten yhden johtohahmon puuttuminen todella vaikutti peliin. Aivan uusia kasvoja nousi esiin ja ryhti monella pojalla parani kerralla monta senttiä. Vastuuta otettiin urakalla. Maalien makuun pääsivät tänään osin uudet nimet. Mikko #4 ja Santeri #15 kahdesti, Julius #11 ja Niklas #6 kerran - voitto siis 6-1.

Niklaksen lapasesta lähti tänään sellainen tykki maalin alanurkkaan, että se muistetaan vielä pitkään. Yksi kauden hienoimmista maaleista.

Lentävänniemi yritti parhaansa, mutta ei tarjonnut kunnolla vastusta. Joukkueessa on paljon uusia pelaajia, mutta sama "rikkaus" on jokaisessa kaupparijoukkueessa. Lajin pariin tulevat uudet pojat ja tytöt ovatkin aina lahja. Voitto saavutetaan kun nämä uudet saadaan innostumaan ja tulemaan myös seuraavana kesänä uudestaan... ja taas seuraavana kesänä. Näihin "voittoihin" meidän pitää pyrkiä - otteluvoitot tulevat vasta kakkossijalla, jos vielä sittenkään...

Tuomarityöskentely on ollut muutamissa peleissä melko kehnoa tällä kaudella. Poikien pitäisi oppia asioita ja sitten tulee ylilyöntejä. Sivurajasta yli menevän pallon pysäyttämiseen käsin puututtiin kovasti, mutta kotijoukkueen paidasta repimiset ja vaihtoaition "röhnötys" metrin kentän puolella ei aiheuttanut mitään toimenpiteitä. Nämä viimeksi mainitut ovat pitkälti turvallisuuskysymyksiä. Ensimmäinen ei. Heikko esitys.

Alkukesän pelit lähestyvät loppuaan, mutta vielä on torstaille tulossa Pirkkalasta vierailija. Kaukajärven legendaarinen stadion täyttyy taas ääriään myöden kun PJK yrittää katkaista kotijoukkueen voittoputkea. Sarjassa mennään ilman tappioita. Miten käy torstaina kun TPV-liput liehuvat ja räikät huutavat katsomossa?

Ei kommentteja: