lauantaina, kesäkuuta 09, 2007

FC Viikingit Karhut - Bremen Mustat klo 10:55

Turnaus jatkui välisarjan ottelulla Viikinkejä vastaan. Tiukka ote jatkui ja Bremen sinnitteli pelissä tasapäisesti vaikka vastus olikin kovempi. Taipuu se rautakin lopulta - kun tarpeeksi takoo - eli Viikingit vei tänään numeroin 2-0.

Vastustajan maalit osoittivat sen tasoeron, jonka yksikin kasvuvuosi tekee. Varsinkin ensimmäinen maalilaukaus oli niin kova, että se meni väistämättä maalivahdin sormista läpi. Kasvu tuo joka vuosi uutta voimaa otteisiin.

Särkäniemi Cupissa on saatu sitä kaivattua vastusta peleihin ja harjoitusta toimimiseen massa päässä. Myös joukkueena pelaaminen ja loppuun asti yrittäminen ovat korostetusti esille tulevia asioita.

Turnauksen tässä vaiheessa on jo näkyvissä palaneita nahkoja, käheytyneitä ääniä ja nestehukkaa. Valmentajat joutuvat yhtä koville kuin pojat. Kaikki kunnia myös heille uurastuksesta.

Kautta linja otteluaikataulu on polkenut myöhässä ja eiliseen TKT peliin tuomari löytyi vasta vartin pelin jälkeen. Kuulutuksiin oli saatu tänään potkua sen verran, että asiasta sai jo selvänkin. Pientä "klappia" järjestelyissä on, vaikka pääosin kaikki onkin sujunut hienosti.

Turnauksen vierailijoilla on Särkänniemi-iltapäivä ja pelit jatkuvat sunnuntaiaamuna - eikä sen aikaisemmin kuin kello 8! Herätys siis kuuden pintaan ja pojat ovat riemuissaan...

( Photo by JSS © 2007: "Santeri ja Joona Viikinkien puristuksessa" )

Ei kommentteja: