torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Voitosta toiseen

Naapurikunnasta oli saapunut joukkue isokokoisia poikia hakemaan voittoa Kaukajärveltä. FC Kangasala aloitti väkevästi ja myllytti hyökkäyksiä kotijoukkueen maalille. Painostusta oli, mutta todellisia maalipaikkoja harvakseltaan. Johtoon vierailijat menivätkin vasta toisen jakson alkupuolella.

Pelin alussa oltiin altavastaajina, sen jälkeen maalin tappiolla - kuten viime viikolla - ja jatkuvasti isojen poikien töninnän kohteena. Tästä noustiin taas. Jostain nämä pojat löysivät hallinnan pelissä, menivät tasoihin ja lopulta 3-1 voittoon.

Tasoitusta annettiin kovasti, sillä kokoonpanosta puuttuivat Joona #5, molemmat Robertit, Mikael #10, Jaakko #8 sekä Joonatan #9. Lähdettiin peliin yhdellä vaihtomiehellä ja suuren osan pelistä ilman sitäkin, koska Niklas #6 poti nilkkaansa pitkät tovit. Muutenkin vaihtoja piti tehdä sen mukaan, kuka jaksaa juosta erittäin kuumassa kelissä.

Joukkueen jaksaminen oli näissä olosuhteissa yllättävän hieno ja vaikka vastustajalla oli vaihtokentällisensä, kotijoukkueen vauhti vain kasvoi loppua kohti mentäessä. Tälläkin kertaa noustiin takaa-ajosta ja kahdentoista joukkueen sarjassa jatketaan yhä pelkillä voitoilla. Muista joukkueista vain Ruutana on myös ilman takaiskuja.

Isoja poikia aristeltiin turhaan - varsinkin ensimmäisellä jaksolla - ja näin annettiin vastustajalle avaimet peliin. Jo toistamiseen liikuttiin pelissä nousevalla käyrällä, hetkeäkään ei annettu periksi tai jätetty pelaamista alakynnessä. Tämä on hieno joukkue.

Pelikentän laidalle on pystytetty uusia kuntolaitteita, joita pojat käyvät innolla testailemassa. Eilisten harjoitusten jälkeen tuli pitkä puhelu ja sen aikana Joona #17 veti tuplaharjoitukset eri laitteissa.

Tänään poika patistettiin lyhyen kokeilun jälkeen autoon, sillä huomenna käynnistyy Särkäniemi Cup ja Bremen aloittaa kolmella ottelulla. Voimia pitää jäädä varastoon huomisellekin päivälle. Illalla tankataan polltoainetta ja sitten aikaisin nukkumaan. Kaupissa on startti klo 9:00 kun Bremen Mustat kohtaa Tapiolan Hongan. Päivän mittaan tuloksia pääsee seuraamaan tästä...

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: