perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Tapiolan Honka - Bremen Mustat klo 9:00

Aamuaurinko paisteli kauniisti Kaupissa kun Bremen valmistautui Särkänniemi Cupin ensimmäiseen otteluunsa. Paahdetta ei vielä ollut ja öinen kastekin näkyi kentän varjoisissa laitakohdissa.

Vastaan asettui vuotta vanhempien Hongan joukkue, joka aloittikin vahvasti. Bremenin pojilla oli selvästi jännitystä mukana ja isompia poikia arasteltiin.

Hongan vahvat hyökkäykset saatiin kuitenkin katkottua ja maalivahti pelasti loput. Muutama selkeä maalitekopaikka vastustajalle kehkeytyi, mutta niistä selvittiin.

Toisella jaksolla Bremen pääsi selvästi peliin mukaan ja sai muutamia hyökkäyksiäkin. Tolppaa lähemmäksi ei tänään päästy ja pienellä tuurilla pallo olisi voinut livahtaa sisään. Honka jatkoi lopussa painostusta ja muutama kulmakeskitys löysi maalilta hanakan pääpelaajan.

Takaiskuilta säästyttiin ja koska maalin makuun ei päästy, ensimmäinen peli päättyi lukemiin 0-0. Kokonaisuutena Bremen Mustilta oivallinen alku ja alkukankeuden karistua peli lähti kulkemaan yhä paremmin. Turnaus jatkuu päiväpelillä kello 12:40.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: