perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Pallontäyteinen viikko

Vielä muutama päivä vapaata jalkapallosta. Sunnuntaista alkaa puolentoista viikon putki, jossa lähes jokaisena päivän pallo pyörii. Vain yksinäinen keskiviikko kituu ilman futistapahtumaa. Mitähän siihen keksisi...? No, ihan oikeasti, välillä pallojen näkeminenkin kuvottaa ( olkoon nyt tämä sana kun ei parempaakaan keksi... )

Viikon suurin - ja tärkein - jalkapallotapahtuma on viikon päästä käynnistyvä kolmepäiväinen Särkänniemi Cup, johon Bremen osallistuu kahdella joukkueella. Tällä kertaa on vastus vähän kovempi kuin viime aikojen peleissä, sillä sarjana on E10 - eli vuotta vanhempien sarja - johon osallistuu 16 joukkuetta ympäri maata.

Vaikka turnaus ei sido ohjaajan tehtävissä, riittää silti kyyditsemistä ja muuta vanhemmille kuuluvaa tekemistä. Aika on siis kortilla, ja sen johdosta päätin jättäytyä myös naisjoukkueen valmennuksesta pois. Kysehän olikin eräänlaisesta "konsultoinnista" ja nyt on sen aika päättyä. BB United pärjää hienosti omilla opeillaan.

Vapailta markkinoilta voi löytyä piankin sopivia valmentajaehdokkaita. HJK:n "Keken" palli on horjahdellut uhkaavasti kun kannattajat ovat vaatineet muutosta toimintaan. Samalla kertaa voisi saada tanssiopetukset kaupan päälle.

Blogin kävijäluvut ovat kolmen viime päivän aikana nousseet uusiin huippulukemiin. Jotain outoa on tekeillä koska kuhina on näin kova? Apina vaan ei tiedä mitään...

Ei kommentteja: