lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Viimeiset pelit

Sää on suosinut kesäturnauksia ja aurinkoa on riittänyt. Viikko sitten Särkänniemi Cup ja nyt Aamulehti-turnaus vietettiin mukavissa tunnelmissa.

Meno oli pitkälti samaa kuin viikko sitten. Väkeä vähemmän, rennompi tunnelma, huutoa ja ohjaajien käheitä ääniä ei ihan niin paljon...

Turnaukseen oli lähtenyt tiivis, mutta innokas joukko. Osa pojista oli lomareissuilla, joten tällä ryhmällä lähdettiin ensimmäiseen peliin kovaotteista Härmälää vastaan.

Alku oli haparointia, mutta sen jälkeen peli parani. Härmalä saa olla tyytyväinen 1-1 tasapeliin. Pelattiin päivän paras peli ja vajaalla ryhmällä yllättävä tasatulos heti alkuun.

Iltapäivän tauko käytettiin viralliseen valokuvaukseen, eväiden syömiseen ja lepäilyyn. Viihdettä tarjosi temppupyöräilijöiden klubi, joka esitti huimia hyppyjä metsästä aukeavalla radalla. Robert #9 oli jo innolla lähdössä omalla pyörällään kokeilemaan, mutta aikeet estettiin alkuunsa. Rohkeudesta ei näyttänyt olevan pojalla puutetta...

Päivän toisessa pelissä vastaan tuli Olkahisten hieno joukkue, joka pelaa rehtiä ja siistiä peliä. Simo oli saanut pojat hyvään vireeseen. Antti päästettiin läpi maalille kaksi kertaa ja molemmista osuma. Kun vielä Tino hoiteli puolustuksessa pahimmat hyökkäykset, oli tänään pakko tunnustaa vastustaja paremmaksi 2-0. Kauden ensimmäinen ( oikea ) häviö... ( vaihtovirheellä saatua etua kevään ensipelissä ei sulateta... )

Kolmas peli Tesomaa vastaan käynnistyi heti edellisen perään ja päättyi voitollisesti 3-1. Joona #5 ja Julius #11 hankkivat maalipaikkoja urakalla, mutta verkkoon palloa ei hevillä saatu. Välillä päästiin kaksin maalivahdin kanssa, mutta tuloksena kolme yritystä päin maalivahtia. Läpi ei mennyt. Paras tilanne oli kuitenkin 3 vs maalivahti, josta tuloksena ohilaukaus.

Hienoin maali syntyi, kun Joona #17 ohitti vastustajan oikealta laidalta ja syötti maalille, josta Julius pisti suoraan sisään. Tässä oli sitä kaivattua syöttöpeliä. Mikael #10 oli myös hyvässä vireessä ja tuloksena kauden parhaat esitykset. Lomalla imetty pohjalainen uho näkyi selvästi.

Turnauksen erityismaininnan ansaitsee Santeri #15, joka ahersi väsymättä ja tukki vastustajien hyökkäyksiä, sekä pommitti omia miehiä hyvillä syötöillä - välillä kiusasi vastustajaa maalilaukauksilla. Kuuma päivä aiheutti sen, että tasaiseen peluutukseen ei voinut mennä. Toiset vaan jaksoivat paremmin ja väsyneitä oli pakko ottaa enemmän vaihtoon.

Alkukesän pelit on nyt pelattu ja parin viikon harjoitusten jälkeen siirrytään lomanviettoon. Yhdessätoista pelissä otettiin kahdeksan voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota ( joista yksi oikeasti... ) - maalisuhteen ollessa 28-15. Voiko näiltä pojilta enempää vaatia?

Tiistaina jatketaan harjoituksilla ja ryhmään on tulossa loppukaudeksi uusi poika. Saadaan vähän helpotusta vaihtopenkille syyskauden koitoksiin, mutta palataan niihin kujeisiin elokuun puolella.

Ei kommentteja: