keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

KJK

Kooveen pojilla on ollut vähän rauhallisempi viikko, sillä treenejä on vähemmän ja harjoitusottelutkin tauolla. Nyt haetaan lisäpuhtia kevään viimeisiin peleihin ja kahteen tulevaan turnaukseen.

Sunnuntaina Leijonaliiga jatkuu viimeistä edellisillä pelituokioilla ja Torpedo kohtaa toistamiseen Tapparan Salamat. Mielenkiintoinen peli ainakin Topille, Juusolle ja Joonalle. Viime kauden tutut kaverit vastassa.

Maaliskuussa reilun kuukauden päästä on turnaus Kankaanpäässä. Tässä Jääkarhujen kotisivu sekä isäntäjoukkue ja vastaan tuleva ryhmä. Muut osallistuvat joukkueet esitellään viikottain.

Konalan jäähallissa muuten luistelee todella kokeneita lapsia - ainakin ikänsä puolesta. Montakohan on löytynyt tällä ilmoituksella? ( Kiitokset kuvasta Jirille! )

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hieno logo tuolla KJK:lla. Muutenkin ihan terveen ja täysjärkisen oloinen organisaatio. Varmaan järkkäävät ihan hyvän turneen.

Ja tosiaan. Konalassa treenaa monta eri pääkaupunkiseudun junnujoukkuetta ja niitähän riitää. Viimeksi katselin lauantaina D-juniori -ikäisten peliä ennen omaa ottelua, ja kyllähän niillä vauhtia riitti. Taitoakin tuntui pojilla olevan.

Konalan jäähallihan sai peräti 10v jatkoaikaa. Alunperin se piti purkaa tänä keväänä, mutta nyt sine tehdäänkin remontti sekä jääkoneistoon että pukukoppeihin. Vielä olis tarvetta ainakin yhdelle Malmin kokoiselle hallille. Vaan mistä rahat ja tontti :)

Niin, ja tosiaan. Täytyy poiketa ensi viikonloppuna pikaisesti siinä höyrymakkaralla ja ehkä seuraamassa jääharjoitustakin, mikäli vaan aikataulu sallii.

Anonyymi kirjoitti...

Ainiin, piti vielä mainita tästä: http://areena.yle.fi/toista?id=1078492

Vaikka luulen kyllä että taisit katsoa tuon jo telkkarista viime viikolla.

Jan kirjoitti...

Dokumentti tuli katsottua suorana. Harmi vaan, että hyvästä ideasta oli saatu näin "tylsä" lopputulos... ainoastaan viimeinen vartti jotenkin pureutui asiaan.

Nyt näytettiin vaan bussissa istumista ja hotellihuoneessa "oleilua". Poikien ajatukset, valmennuksen tuokiot ja vanhempien sanottavat jäivät jotenkin puuttumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, jotenkin kalpea oli tuo dokumentti sisällöltään. Kuvaus, tuotanto ja kaikki oli muuten tosi hyvin tehty. Menee hyvä työ hukkaan kun on käsikirjoitettu vasemmalla säkkipimeässä.

Itseasiassa, sun blogistahan mä tuon bongasin... Sama pää kesät talvet :)