maanantaina, helmikuuta 18, 2008

Maaottelu

Suomi-Ruotsi maaottelu oli perinteiden velvoittama, eli kiivastempoinen ja jännittävä kohtaaminen. Summerin soidessa mittareista voitiin lukea 4-4 tasapeli.

Vuorossa oli siis rangaistuslaukauskisa, jossa tehtiin tasaisesti ja yllättävän paljon maaleja. Lopulta Suomi ratkaisi voiton itselleen. Ei niin perinteinen loppuhuipennus? Pienempi Jii vei isompaa Jiitä tällä kertaa.

Aavistuksen Ruotsin peliä haittasi keskushyökkääjän #28 lonkkavika, joka esti nopeiden käännösten tekemisen. Olisiko miehen nimi ollut Jönsson...?

Myös Suomen syvälle maalin taakse karvaavalla hyökkääjällä oli ajoittaisia liikkumisongelmia. Auttaisiko pieni nivelien rasvaus #16 Haemaelaesen jumiin? Ruotsalaisella on pientä murtumaa, joten liukastusaineilla ei apua saada. Totaalinen vaihto on ainoa oikea ratkaisu. Nyt palikat pysyy kasassa pienen nippusiteen voimin.

Vähän on suunnitteilla ollut myös molempien joukkueiden myyminen ja uusien osto. Vaihtelu virkistää pelitapahtumaa ja nythän pelaajia saa myös kotimaisilla liigapaidoilla. Luulen että tällä hetkellä lähdettäisiin liikkeelle akselilla Ilves-Ässät?

The Mars Volta: Aberinkula

( Photo by JSS © 2008 )

Ei kommentteja: