perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Kovatempoinen torstai

Salibandytouhuun saatiin uutta puhtia pienellä kisailulla. Vauhtia tuli peliin huimasti, pallo kulki ja seisoskelu väheni.

Paikalla oli torstaina seitsemän ukkoa, joiden kesken pelattiin 3 minuutin pienpelejä 3 vs 3 ja yksi oli vaihdossa kellomiehenä. Jokaisen pelin jälkeen kellomies vaihtui ja joukkueet sekoitettiin uudelleen valmiin taulukon pohjalta. Valmiita taulukoita on erilaisille pelaajamäärille.

Jokaisesta pienpelistä kirjattiin henkilökohtaiseen listaan voittajille 2, tasapelistä 1 ja häviäjille tietysti puhdas nolla. Tunnin täyttyessä laskettiin jokaisen pienpeleistä keräämä henkilökohtainen pistepotti. Näin saatiin voittaja sen kerran peleihin.

Peli kulki ilman maalivahteja minimaaleilla ja vasta keskiviivan jälkeen voi ampua. Aloitus keskeltä taaksepäin ja pallonhaku juoksevan ajan puitteissa. Käytännössä häviöllä ollut joukkue siis haki palloa kiivaasti kentälle ja peliin.

Suosittelen harrastusryhmille kokeiltavaksi. Vaihtelua kiinteällä joukkueella pelaamiseen ja henkilökohtainen kisailu tuo omaankin peliin uudenlaista potkua. Aika tiukkaa vääntöä alusta alkaen.

Ei kommentteja: