tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Tauon jälkeen

Hiihtokausi jatkuu Kaupissa nyt jo talvisissa merkeissä, kuten oheinen kuva hyvin kertoo. Mahtaa olla hyvässä kunnossa kesällä kun hoito on jo aloitettu. Nurmikko - siis.

Blogikirjauksiin tuli viikon tauko erinäisten kiireiden takia. Välillä on muutenkin hyvä telakoitua ja tarkastella merelle, imeä uusia vaikutteita ja ladata niitä tuleviin juttuihin.

Myös Joona piti viikon mittaisen totaalisen harjoitustauon. Kroppaa ja tuntemuksiaan pitää opetella kuuntelemaan. Nyt pojasta tuntui siltä, että tauko on paikallaan. Olin samaa mieltä ja näin tehtiin. Tätäkin pitää opetella. Hienoa.

Viikko lähti käyntiin uuden energian voimin maanantain salibandytuokiolla. Tänään jatkettiin unitikeskuksessa mm. räpyläuinneilla. Vapaata, selkää ja matouintia mentiin päästä päähän, minkä huomiolle panin lehdenlukuni lomassa.

Seuraavaksi kerraksi tuli ohje ostaa uimalakki. Pitkät hiukset pitää sitoa altaassa kiinni, ja pojan tsekkiläinen takatukka on jo aikamoinen. Leikata sitä ei saa, joten käytiin urheilukaupan kautta hakemassa lakki. Väri valkoinen ja hinta kaksi euroa. Nyt päästiin halvalla.

Ei kommentteja: