keskiviikkona, helmikuuta 27, 2008

Raketin voimalla

Tampereen seudulla vietetään nyt koulujen talvilomia, joten liikuntaharrastukset ovat joltain osin myös tauolla. Luntakin on satanut, joten suksia on soviteltu pojan kanssa takajalkoihin. Loppuviikoksi on suunnitteilla myös keilailukisa.

Pääsiäisen turnaukseen on aikaa reilut kolme viikkoa. Osallistuvista joukkueista isäntä KJK tuli jo esiteltyä ja nyt on vuorossa Rockets.

Jonkin verran meni aikaa etsiessä tietoa, mistä kaupungista kyseinen joukkue oikein tulee. Löytyihän se lopulta seuran nettisivujen yhteystiedoista. Kyseessä on Loimaa - tuo lukuisten autokauppojen luvattu keidas. Myös tamperelaiset matkaavat sankoin joukoin menopelejä katsastamaan tähän kaupunkiin. Sen edemmäs matka ei jatku, sillä vaarana on joutua turkulaiseen vaikutuspiiriin. Ja se onkin jo toinen juttu - ja paha sellainen.

Rockets vaikuttaa jääkiekossa kattavalla toiminnalla junnuista leideihin asti. Tästä linkistä voi katsella minkälainen joukkue matkustaa Kankaanpään turnaukseen maaliskuussa. Tomeria poikia kasvaa Loimaan hallissa ja näkyy joukkueessa olevan muutama tyttökin.

Joukkuesivulta kannattaa katsoa miten hienot pelaajakortit on tarjolla. Harmi että kasvokuvat puuttuvat, mutta motot pelastavat paljon. #17 Oskari toteaa: "Fiksut pärjää aina" - vaikutteita on saatu. Tessalla #27 on toisenlainen tapa lähteä peliin: "Housujen kiristyys!". Ihan hyvä tämäkin. Pelistä ei tule mitään jos housut roikkuu kintuissa.

Joukkueen #22 Joonas luisteli vielä viime kaudella "kirvesrintojen" paidassa. Nyt mennään siis raketin voimin. Tämäkin katsastetaan turnauksessa - tuttu valmennettava edellisvuodelta kun on. Tsemppiä siis Rocketsille turnaukseen!

Ei kommentteja: