torstaina, helmikuuta 14, 2008

Uuteen leiriin

Ja tämäkin logo sitten löysi tiensä näille sivuille. Poika oli kaverin kanssa katsomassa Ilves-Kalpa peliä ja saapui kotiin massiivinen Ilves-lippu kainalossa. Maksoi viisitoista euroa. Hieno lippu!

"Tämä saa nyt sitten jäädä", tokaisi katsellessaan aavistuksen pienempää Tappara-lippua ( ...josta muuten on kuvakin tuossa etusivun kehyksessä ). Kehotin kuitenkin säilyttämään muistona. Onhan siinä Janne Ojasen nimikirjoituskin.

Muutama Ilves-peli käytiin jo syksyllä katsomassa ja nyt on käännös tapahtunut petojen suuntaan. Lähipiirin kaverit ovat kaikki Ilvekseen päin suuntautuneita, joten vaikutteita ei tarvitse kaukaa hakea.

Yhden kiekkojoukkueen kaupungissa kasvaneena ei valinnan synnystä ole kokemusta, joten mielenkiintoista nähdä miten se muodostuu. Tampereella on kuitenkin leirinsä valittava ja asia näyttää olevan vakava - vaikka sitä ei heti huomaa ja kaikki eivät sitä myönnä tai näytä.

Lähtökohdista johtuen en siis asiaa ymmärrä ja siksi en ole pojan kanssa pyrkinyt edes ohjailemaan. Saa kannustaa mitä joukkuetta haluaa - tai olla kannustamatta - olen tämän sanonutkin. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä miten se leiri sitten löytyy ja suurin vaikutin tuntuu kuitenkin olevan ne kaverit. Niin tässä ja monissa muissakin asioissa. Hyvä niin ja ikävä kyllä.

Ei kommentteja: