sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

F

Pitkästä aikaa viikonloppu ilman jääkiekkoharjoituksia. Vakiovuorot ovat loppuneet ja heittovuoroilla mennään. Hyvä tauko ensi viikon Voitelukeskus Cupia ajatellen.

Sunnuntaiaamulle löytyi sopiva hetki kesärenkaiden vaihtoon pojan kanssa. Ennenkuin suunnistettiin tallille, tankattiin aamu käyntiin mahtavin eväin.

Joona on itse kehittänyt oman leipärakennelmansa joka koostetaan seuraavasti. Reilu pala ruisleipää. Päälle tuhti kerros mansikkahilloa. Kaiken kruunuksi iso siipale kinkkua ja kolme viipaletta juustoa. "On sitten niin mahtava makuyhdistelmä", kehuu poika. Itse en ole vielä uskaltanut kokeilla.

Renkaiden vaihto sujui mallikkaasti ja poika muisti jo syksyn pohjalta missä järjestyksessä pultit kiristetään. Kapselit irtoilivat ja paineetkin hoituivat. Kun voimaa vielä tulee lisää, voin ryhtyä vain katselemaan renkaiden vaihtoa vierestä.

Tällä kertaa perheauto sai renkaansa. Pikku F on väliaikaisessa levossa ja saa tassut kunhan ilmat lämpenevät. Italialaiselle orille sopii paremmin kesäiset olosuhteet. Tämän aiheen tiimoilta myös oheinen kuva, jonka esittämässä Ferrarissa on paljon samaa kuin omassa urheiluautossa - ainakin väri. Ja tänään punaiset ottivat myös kaksoisvoiton itäisillä mailla F1-kisailussa.

Punaisesta väristä ponnistaa myös tämä joukkue, joka saapuu viikon päästä Tampereelle turnaukseen kolmella 98-joukkueella. Kentällä kannattaa seurata ainakin paitaa numerolla #55, jonka alta löytyy aikamoinen pelimies. Tuttuja ollaan niin kaukalosta kuin pallokentältäkin.

Ässäjunnujen nettisivusto on jäänyt vähän puolitekoiseksi. Yritys ja alku on ihan lupaava, mutta harmi, juuri nyt olisi linkkaajia useammastakin kaupungista. Nettisivu on nykyaikana hyvä mainos niin seuralle kuin joukkueellekin.

Tervetuloa Tampereelle! Lauantaina Ässät Hertta pelaa ottelussa Kooveeta vastaan.

Ei kommentteja: