lauantaina, huhtikuuta 12, 2008

Voitelukeskus Cup 2. peli

Turnauksen toiseen peliin vaihdettiin hallia ja saatiin lisää tunnelmaa mukaan. Kakkoshallin paremmat katsomotilat helpottavat myös pelien seuraamista.

Pelikatkoilla musiikki soi ja tänään listalla oli Hurriganes... Hurriganes... ja Hurriganes. Ihan hyvä, mutta vaihtelu virkistää. Pelin loppupuolella tosin tuutissa puhkui Smurffit, joten siinä pelin musa-anti kokonaisuudessaan.

Kaukalossakin soi sama sävel. Koovee latoi maaleja, tuuletti ja puhkui itseluottamusta. Ensimmäinen maali ajassa 0:14. Nopy sai yhden läpiajon ja samantien maalin, mutta ei juuri muuta. Koovee #16 Juuso latoi kolme maalia ja #10 Jere sekä #17 Jussi antoivat myös oman panoksensa kun voitto otettiin Nopysta 7-1.

Voitelukeskus Cup on Tapparan järjestämä turnaus, jossa aikataulut ja järjestelyt toimivat moitteetta vuodesta toiseen. Musiikki toi halliin lisää tunnelmaa, joka oli huomattavasti korkeammalla kuin esimerkiksi Kooveen miesten edustusjoukkueen pelissä talvella. Yksi peleistä oli viety ykköshalliin, jossa paikalla oli isossa hallissa noin 100 katselijaa, ei musiikkia, yksinkertaiset kuulutukset, ei kannustusta - tunnelma pari astetta alle hautajaisten.

Kooveen junnut ottivat nyt toisen voittonsa ja tuulettivat sitä pelin jälkeen riehakkaasti. Myös yleisöä kiitettiin kannustuksesta kiertämällä katsomon editse "lapataputusten" merkeissä. Joukkue osaa ottaa yleisönsä.

Illalla pelataan lohkon kolmas peli, jossa ratkaistaan lohkovoittaja. Vastaan asettuu Tappara Salamat joka voitti toisessa ottelussaan Ässät Hertan. Lohkovoittaja lähtee sunnuntaina pelaamaan sijoista 1-4 tässä 16 joukkueen sarjassa. Tunnelmat viimeisestä pelistä vielä illalla.

( Photo by JSS © 2008: "Säpinää Nopyn maalilla" )

Ei kommentteja: