sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Voitelukeskus Cup. 4. peli

Sunnuntaipäivän alkajaisiksi ratkaistiin loppuotteluun menijä, kun kakkoshallissa kohtasivat Ässät Pata ja Koovee.

Pelin alussa mentiin melko tasaisesti päästä päähän, kunnes painostus siirtyi Ässien maalille. Koovee loi muutamia hyviä tilanteita ja tolppaa kilauteltiin kahdesti. Vasta ensimmäisen erän loppupuolella maalinteko onnistui ja Koovee siirtyi 1-0 johtoon.

Toisessa erässä #1 Antti aiheutti katsojissa kylmiä väreitä syöksymällä maalista katkaisemaan läpiajoa lähes siniviivalle. Niin vain ajoitus onnistui. Hyvä nollapeli tänään.

Kentällä sen sijaan peli ei lähtenyt kulkemaan lauantain malliin ja olikin näistä neljästä vaatimattomin. Toki vastuskin oli kovin tähän asti, mutta kuitenkin peliä leimasi jonkinlainen sekavuus - syötöt eivät osuneet kohdilleen, pelimiehet olivat välillä oudosti sijoittuneita ja syötöt maalilla oleville jäivät puuttumaan.

Kuulutus hauskuutti yleisöä "vaihto"-ilmoituksillaan niin väsyneen monotonisella äänellä, että lopusta puuttui enää vain "kops"-ääni otsan osuessa mikrofoniin. Koovee otti kuitenkin rutiinilla voiton 3-0 ja kohtaa illan finaalissa Tapparan Loimut.

Arttu #25 teki hienon maalin ja koppasi myös palkinnon ottelussa. Lopuksi nähtiin jälleen joukkueen kiitokset yleisölle "lapataputusten" kera. Turnaus on enää finaalia vaille valmis.

( Photo by JSS © 2008 "Kiekon perässä Ässien maalin takana" "Lapataputukset yleisölle" )