torstaina, huhtikuuta 24, 2008

Ryhmä vaihtoon

Peliporukoille on tuttua kävijöiden määrä vähentyminen kauden lähestyessä loppuaan. Olen tämän aikoinaan havainnut sekä jalkapallon että salibandyn puolella. Kesä tulee, kesä menee.

Salibandyvuoron touhu kävi viime viikolla pohjalukemissa, kun paikalla oli vain minä ja yksi miesvähyyttä paikkaamaan värvätty. Siinä sitten istuttiin penkillä ja katseltiin tyhjää pelikenttää.

Pienen sanailun jälkeen selvisi, että "varamiehellä" olisi tarjolla uusi ryhmä ja areena. Vaihdettiin yhteystietoja ja tänään oli ensimmäinen "koekäynti" uusissa ympyröissä. Hyvältä vaikuttaa. Ainakin väkeä riittää paremmin.

Vähän harmittaa, että kevään vuoro on maksettu, mutta puolet kaudesta menee "harakoille" kun kävijöitä ei ole. Voiko tässä tilanteessa vaatia rahoilleen hyvitystä? Tuskin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin ne jengit vaihtuu välillä milloin mistäkin syystä. Meillä tosin sählyhommat loppuivat kokonaan kun porukka lopetti käymisen vuorolla.

Eipä tässä kyllä enää kaipaisi yhtään ylimääräistä aktiviteettia muutenkaan.

Luin muuten jostain syystä sun 6 viimeisintä postausta kerralla. Mulla vaihtui koneet jne. Oli pieni gap tuossa ennenkuin sain palautettua backupit uudelle koneelle ja alkoi taas RSS-feedit tulla entiseen malliin :)