lauantaina, tammikuuta 24, 2009

24 sekuntia - kaksi maalia.

Kaksi tapahtumarikasta peliä mahtui Tapparan tämän päivän kiekkokalenteriin. Ensimmäiseen otteluun lähdettiin asetelmalla: 24 sekunnissa kaksi maalia! Joona #65 teki uransa nopeimman maalin - 10 sekuntia aloituksesta.

Tämän jälkeen peli ei ollut enää niin tiukkaa otteeltaan, mutta maalihanat ryöpsähtivät ja voitto 16-1. Positiivista oli se, että useita maalintekijöitä saatiin pöytäkirjaan ja nyt kaikki joukkueen pelaajat ovat avanneet maalitilinsä. Teemu #47 oli yksi niistä jotka olivat tänään todella vireessä molemmissa peleissä.

Päivän toisessa pelissä Ilvestä vastaan käytiin jännittävä ja tasaväkinen koitos. Pisteet jaettiin tänään tuloksella 4-4. Lopullinen puristus jäi puuttumaan ja 4-2 johtoasema päästettiin käsistä. Kaikesta huolimatta syksyn samojen vastustajien kohtaamisesta on menty eteenpäin - niin maalieron kuin pelin sujumisen osalta.

Pelien välissä oli tuo ikävin mahdollinen tauko - reilun tunnin mittainen - joka jo alkukaudesta askaroitiin vaikeimmaksi mahdolliseksi. Toinen peli suoraan menee hyvin kun "alkuverryttely" on suoritettu ensimmäisessä pelissä. Toisaalta taas kahden tunnin tauon aikana ehtii syömään ja lepäämään sopivasti toiseen koitokseen.

Videokoosteessa muutamia tilanteita pelistä vaihtoaitiosta käsin. Nopeasti kuvattu ja vielä nopeammin koostettu. Jäipä jälkipolville jotain tästäkin tapahtumasta.