perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Pää putosi

Mainoksissa paljon käytetty ennen ja jälkeen kuvasarja kertoo paljon - ja valehtelee vielä enemmän - mutta tässä on raaka totuus. 

Lämpöaalto vei tutun tädin tosi pahaan kuntoon. Vielä kolme viikkoa sitten neito oli hehkeä, mutta nyt hyytyi hymykin. 

Hampaat irtosivat yksi kerrallaan ja tukka hapsotti kuin ruohotuppo - joka se itse asiassa kyllä olikin. Seuraavan päivän aamuna oli pudonnut jo koko pää. Näin katoaa kauneus.

Plussa-aalto aalto koitteli myös luonnonjääkenttiä ja työt sillä rintamalla alkavat alusta. Tätä on Suomen talvi, mutta onneksi urheiluhallit on keksitty ja riento pallojen perässä jatkuu.

TeamTorstai kokoontui taas reikäpallon pariin ja sai kannustavan yleisön vauhdittamaan viimeistä puolituntista. Ilveksen jalkapallon taitoryhmä vuosimallia 99 odotti omaa vuoroaan kentän laidalla ja intoutui kannustamaan valkoisten joukkuetta.

Partanen oli katsomon suosikki, johtuen varmaan nimellisestä pelipaidastaan. Valkoiset saivat luultavasti suosion syystä, että mustien maalivahti pelasi Tapparan fanipaita päällä. Veskarilla oli kiire heti pelin jälkeen siirtyä kadun toiselle puolelle, Hakametsän hallissa alkavaan Tapparan liigakamppailuun.

Sen verran suuri ja äänekäs yleisö ilmeisesti sai pelimiehiä kipsiin, ettei maalista poikki-ratkaisua saatu aikaan, vaan kello katkaisi pelit ennen sitä. Kaikesta huolimatta hienoa pelata lujaa kannustavan yleisön edessä. Kiitos ysisysit!

Kun Tapparaa saatiin taas tähänkin kirjoitukseen tungettua, jatketaan vielä loppuun asti sillä linjalla. Tämän viikon kiekkolehti sisälsi tälläkin kertaa Tappara-maalivahdin piirustuksen junnusivuillaan. 

Lassi Vuorenmaa 98-ryhmästä oli piirtänyt hienon omakuvansa - kun itsekin maalilla pelaa - tai sitten näkemyksen Tappara-idolistaan. Jostain syystä suurin osa lehden piirroksista esittää yleensä maalivahteja. Voi olla että ne on helpompia piirtää. Pitääpä kysyä jossain harjoituksissa taiteilijan oma näkemys.

Ei kommentteja: