sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Kuhmujen loppuviikko

Viikonlopun ainokainen jääharjoitus oli lauantaina Sentterissä. Salamat hioi urakalla maalintekoa Hämeenlinnan ottelukierroksilla, joten paikalla oli siis vain puolet pojista. Siitäkin vähästä kaksi joutui jättämään leikin kesken jo alkuvaiheissa.

Kolmaskin "ukko" on jo valmiiksi sairastuvalla ja vielä viikon ajan, joten tilanne on kuin liigajoukkueilla. Kauden edetessä väki senkun vähenee. Onneksi ei kellään mitään vakavampaa ja pian kaikki ovat taas kunnossa.

Tuntuu kuitenkin että eniten tapahtuu ihan muissa ympyröissä - kotona, koulussa tai kavereiden kanssa ulkona. Messukylässä liikkuu tuhma puunoksa, joka syyttä suotta hyökkäsi perjantain koulumatkalla Joonan kimppuun. Otsa rikki ja kuhmuilla. Etsintäkuulutetaan: "Paksu puunoksa. Heiluu tukevasti vielä kiinni puun rungossa. Saa katkaista."

Tällä viikolla palataan oikeasti normaaliin viikkorytmiin kun koulu käynnistyy täydellä viikolla ja oheisharrastusten kevätkausi lähtee pyörimään. Kevät - tuo outo ja kaukainen sana - ilmaisee sitä, että kohti valoa ollaan menossa. Ennen hiirenkorvia on vielä tovi jos toinenkin talven rientoja jäljellä.

( Photo by JSS © 2009: Aleksi K ja Joona kiertoharjoituksessa )

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vauhti on tarttunut kuvaan mukaan. Hieno otos :)