sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2009

Fyysiset pelit


Aluesarja lähestyy kauden päätöstä ja tänään oli vuorossa viimeistä edellinen kierros. Lieskat pelasi Pingviinejä ( 3-3 ) ja Lekiä ( 4-1 ) vastaan kauden parasta peliään. Hyvä esitys taulukossa edellä olevia vastaan. Kehitys on mennyt talven aikana eteenpäin.

Ensimmäisen pelin voittokin oli jo tulossa, mutta 6 sekunnin "musta hetki" poiki omiin kaksi maalia ja tasoituksen. Sen jälkeen ote pitikin loppuun asti.

Tänään pelattiin fyysisempää peliä kuin yleensä kauden mittaan, mutta jäähyjä ei silti jaeltu kuin muutamia. Hyvää luisteluvauhtia riitti läpi kahden ottelun. Jeremi #18 värkkäsi kaksi maalia 8 sekunnissa. Aleksi #19 oli myös maalihajulla niin ikään kahdella osumalla.

On kaksi yhtä toimivaan tapaa mennä vastustajajoukon läpi. Pujotella välistä kuin välistä kiertäen pelaajat toisensa jälkeen - kuin vain Teemu #47 osaa. Tai sitten painaa suoraviivaisesti voimalla ja vauhdilla läpi - kuten Joona #65 homman hoitaa.

Peleistä jäi tänään mieleen ensiapulaukkua kaipaileva tuomari. Tällä kertaa paikkailtiin sormea vain laastaripohjalta. Huoltojoukoista löytyy aina apu. 

Sirkusviihteestä piti huolta Joonas #38 pompauttamalla kiekkoa neljä kertaa lavan päällä - tämä kaikki messevässä luisteluvauhdissa hyökkäyksen lomassa.

Ohessa "musavideo" tusinasta taklauksesta musiikin potkuun. Ihan sallittu taklaus tämän ikäisille, jossa molemmat pelimiehet liikkuvat samaan suuntaan kyljet vastakkain. Aika pelikultia. 

Viikon päästä sarjan viimeiset pelit. Toverijoukkue Roihuja odotellaan kynittäviksi?

Ei kommentteja: