keskiviikkona, maaliskuuta 18, 2009

Turnauksen ennakot


Vaasan Sport järjestää puolentoista viikon päästä 98-kevätturnauksen, jossa myös Tappara on yhdellä joukkueella mukana. Tapahtumasta on tehty hyvä sivusto, josta löytyy kaikki tarvittava tieto pelipaikoista, joukkueista ja muista asioista. Linkki löytyy tästä.

Oheisessa videossa näkyvä turnausta esittelevä PowerPoint-esitys on myös katsottavissa turnaussivuilta parempilaatuisena. Järjestäjä lupaa myös ylläpitää reaaliaikaista tulospalvelua samassa osoitteessa. Mobiilinettiä käyttävien kannattaa siis tallentaa linkki jo valmiiksi matkalle mukaan.

Otetaan ensimmäisenä esittelyyn kotijoukkue Sport, jonka edustusjoukkue on muuten aloittamassa pelisarjaa Mestiksen voitosta. Junnujen kahden joukkueen turnaustietoa löytyy Sport Anaheim- ja Dallas-linkeistä .

Huomaa sivun oikeasta laidasta löytyvät pelaajatiedot-osio ja sieltä löytyvä jokaisen pelaajan henkilökohtainen tilasto. Jos nämä tiedot päivittyvät turnauspäivinä reaaliajassa, on kotijoukoillakin oiva tulospalvelu tarjolla - näin myös maalit, syötöt ja jäähyt näkyvissä heti tuoreeltaan.


Ei kommentteja: