torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Ja sitten kohti Vaasaa...

Lapualla pelataan pesäpalloa ja sieltä on kasvanut myös kilpatantereille melkoinen joukko eri lajien urheilijoita. Martti Vainio, Pertti Ukkola ja Tapio Korjus ovat kaikille tuttuja. Jääkiekko ei ole kaikkein tunnetuin laji Lapualla, mutta Virkiän riveissä sitäkin harrastetaan ja 98-ryhmä tuo joukkueellaan väriä Vaasan kevätturnaukseen.

Pohjois-Pohjanmaalta saapuu Ylivieskan Jääkarhut B-lohkon väriläiskäksi. Kaupungin tunnetuin henkilö lienee presidentti Kyösti Kallio. Ohi kulkiessa tämä Kalajokilaakson keskus kannattaa katsastaa ja käydä kesällä vaikka Sun Bambas-festivaaleilla.

Viimeisenä esiteltävistä joukkueista on pohjoisin vieras. Kiimingin Kiekko-Pojat harjoittelee 98-joukkueensa kanssa maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Toivottavasti työn hedelmät kantavat turnauksessa pitkälle.

Kiimingin tunnetuin jääkiekkoilija on varmasti Janne Niinimaa. Näin tamperelaisittain Mikko Alatalo lienee myös tuttu persoona, vaikkakin urheilun ulkopuolisista ansioistaan. Pohjoisen poikia molemmat.

Vaasan Sport voitti kuluneella viikolla Mestiksen mestaruuden, joten turnausisännällä on kova into päällä. Kaikki Vaasaan matkaavat joukkueet on nyt esitelty, joten on aika siirtyä kisapaikalle. Seuraavat merkinnät tulevatkin suoraan Pohjanmaalta.

Ai niin - yksi Joukkue taisi unohtua. Ei jätetä huomiotta tätä ryhmää. Lisää juttua siitä löytyy vaikka täältä.

Ei kommentteja: