sunnuntaina, elokuuta 18, 2013

Harjoituspelien aikaa



Tappara Forum aloitti kauden harjoituspelien sarjan lauantaina Lempäälässä. Ottelu LeKiä vastaan päättyi numeroin 4-4. Perinteenä tuntuu olevan, että joka vuosi näitä pelejä tahkotaan tasalukemin, oli sitten vastustajana kuka tahansa.

Sunnuntaina Hakametsässä oli vastassa HPK ja yllättävästi tuloksena 6-6. Tässä pelissä tapahtumia ja erikoisuuksia riitti yllin kyllin. Pelikello ja tulostaulu ei toiminut. Tapparan hyökkääjältä katkesi taklaustilanteessa solisluu. Toinen istui jäähyä ryntäyksestä, pääsi kentälle ja ajoi ruuhkaan. Uusi kakkonen taas ryntäyksestä. Tapparan tasoitus tehtiin viimeisellä sekunnilla, kun Tappara otti maalivahdin pois ja HPK sai jäähyn.

Kauden ensimmäiset pelit ovat aina tuntuman hakemista. Syötöt eivät napsahda kohdilleen, laukaukset menevät minne sattuu ja välillä hölmöillään muutenkin urakalla. Näitä otteita näkyi ajoittain kaikilla joukkueilla.

Kohti sarjan alkua kuitenkin mennään kovasti ja otteet paranevat koko ajan. Ja niin pitääkin, kun kysessä on silloin näillä joukkueilla C-nuorten Mestis-karsinta.

Ei kommentteja: