lauantaina, elokuuta 17, 2013

Viikon jalkapalloviihteet



TPV Valkoinen tarjoili menneen viikon kahdessa piiriliigan pelissä kauden parasta viihdettä. Joukkue elää pelissä tunteella ja kun loppuun asti viety yritys kentällä tuottaa tulosta, nähdään sarjan parhaita joukkuetuuletuksia. Ei pelkästään pelit ja voitot. Ilman joukkuehenkeä pelaavaa joukkuetta olisi sääli katsella.

Viikon ensimmäisessä pelissä Pyynikillä vastaan asettui Nops. Kauden ensimmäinen myöhäisillan peli pelattiin valonheitinten loisteessa. TPV Valkoinen aloitti hyvällä painostuksella, mutta joutui pian altavastaajan asemaan. Tasoitus 2-2 tilanteeseen tuli kuitenkin rankkarin jälkitilanteesta. Nopsin maalivahti torjui hienosti, mutta irtopallon iski sisään Valtteri Lipponen.

Tasoitus kuitenkin karkasi, kun vierasjoukkueen Ilves-vahvistukset tekivät pelin loppuhetkillä loppunumeroiksi 2-4. Vastus oli tänään liian kova.  Ilveksen pelaajat tekivät kaikki neljä maalia ja olivat mukana myös syöttöpuolella niissä. Juho Heikkinen on pelannut jopa kaksi vuotta vanhempien pelejä. Abdi Virtanen viimeisteli tänään kolme maalia. Hienoa katsoa näiden Ilves-lupausten peliä.

Viikon toinen peli pelattiin Hakkarin keskuskentällä Lekiä vastaan perjantaina. Viikon kaksi harjoitusta jouduttiin peruuttamaan. Ensimmäinen sananmukaisesti "vesittyi", kun taivas aukeni rankkasateen myötä. Toisen harjoituksen esti kaksoisbuukkaus, joten joukkueen valmistautuminen jäi vajaaksi. Tämähän ei joukkuetta masenna.

Hakkarissa pelattiin taas loistava viihdeottelu. Tasainen kamppailu alueliigassakin pelannutta Lekiä vastaan huipentui loppua kohti mahtavaan ilotulitukseen. Ylärimat paukkuivat kun TPV Valkoinen haki voittomaalia. Nyt saatiin silti vieraskentällä huippujoukkueelta tasapeli 2-2. Kolmaskin maali tehtiin, mutta tuomarin mielestä tilanteeseen liittyi maalivahdin häirintää. Aina ei voi onnistua - maalinteossakaan.

Maaleista vastasivat Mikko Lintula puskemalla kulmapotkusta suoraan alanurkkaan, sekä Juuso Nieminen läpiajon päätteeksi sijoittamalla taka-alanurkkaan. Ottelussa jaettiin muutamia varoituksia ja niitä olisi voinut pistää jakoon jo aikaisemmassa vaiheessa peliä. Loukkaantumisvaara lisääntyy pelin edetessä kun otteita ei hillitä ajoissa. TPV Valkoisten sairastuvalla on jo nyt kolme pelaajaa. Yhtään lisää ei kaivata.

Peliviihteen huippuviikko. Ja tästähän jalkapallossa on myös kyse. Tunnetta ja tapahtumia hyvällä sykkeellä.

Ei kommentteja: