lauantaina, elokuuta 10, 2013

Kesätreenit - reprise


Jääkiekon kesätreenit on nyt tehty ja edessä on jääkausi, harjoituspelit ja varsinainen sarja. Juniorin kesään on mahtunut monipuolisia harjoituksia, joista osa on tehty matkan päällä - voisiko näitä paikkoja nimittää harjoitusleireiksi?

Oheinen kuva on yhdeltä "harjoitusleiriltä", jossa majailtiin vajaan viikon ajan heinäkuussa. Kaikki mahdollisuudet kannattaa käyttää hyväksi ja luoda olosuhteet sen mukaan. Oheisen välineistön lisäksi käytössä oli mm. terassilla olevan vanhan keinun runko. Mitä parhain rekkiteline. Kun siihen otettiin avuksi vastuskumit, niin leukojen veto onnistui mainiosti.

Kesällä kannattaa viihtyä ulkona niin paljon kuin on mahdollista. Talvella ehtii notkumaan jäähalleissa ja saleissa aivan riittävästi. Kahvakuulat ovat oivallinen väline pihalla tapahtuvaan harjoitteluun. Helppo siirtää ja kuljettaa mukana.

Mökkiolosuhteissa on myös kannustavia tekijöitä. Kuvan esittämässä paikassa oli hyttysten määrä kohtuullinen. Lisääntyvä hiki vielä houkuttelee niitä satojen metrien päästä. Pysyy kuitenkin hyvä tempo ja liike päällä, kun nämä pienet kannustajat ovat paikalla. Kesätreeneillä on ilonsa ja haittansa.


Ei kommentteja: