lauantaina, elokuuta 10, 2013

Piiriliigan avaus Sastamalassa

Hienoissa olosuhteissa aloitettiin syksyn piiriliiga Sastamalan keskuskentällä. Kesän pelitauon jälkeen pelivire on aina arvoitus, mutta TPV Valkoinen yllätti positiivisesti ottamalla ensimmäisellä jaksolla pelin hallinnan ja käyttämällä maalipaikat tehokkaasti. Kotijoukkue lähti miettimään toisen jakson kuvioita 0-4 asemasta.

Illan hahmoja oli tänään Konsta Tawast, joka harkituilla liikkeillä haki itselleen kaksi tekopaikkaa ja sijoitti pallon molemmista tilanteista maaliin. Myös Valtteri Lipponen pelasi energisesti keskikentällä ja loi tilanteita vastustajan maalille. Yksi Lipposen maalikin nähtiin kun pallo pompahti ylärimasta maalin sisään ja takaisin kentälle. Selvä maali jäi tuomarilta kuitenkin hyväksymättä.

Lipponen antoi myös pelin komeimman kulman takatolpalle, josta Juuso Nieminen puski vastustamattomasti maaliin. Vastaavia nähtiin jo harjoituspelissä Kangasalla. Juho Lehtinen viimeisteli neljännen ja samalla ottelun voittomaalin.

Toiselle jaksolle vastustajan oli pakko satsata hyökkäykseen päästäkseen mukaan peliin. TPV Valkoisen suoriittamat vaihdot puolijaksolla ja pelaajien energian hiipuminen loppua kohti vaikuttivat osaltaan siihen, että vastustaja pääsi tekemään vielä kolme maalia. TPV Valkoisen puolustus kuitenkin taisteli loppuun asti ja varmisteli voiton joukkueelleen. Lopputulos sarjan ensimmäisessa pelissä siis 3-4 ja täydet pisteet vieraspelistä Tampereelle.

Katsojille tarjottiin paljon maaleja, tilanteita ja jännittävä loppuratkaisu. TPV Valkoinen pyrkii aina luomaan myös katsojille hyviä tilanteita ja viihdettä. Ehkä tässä mentiin loppua kohti liiankin pitkälle ja peli ajettiin turhan jännittäväksi?

Sarjassa kaikki joukkueet ovat kovia, joten tarkkana on oltava täydet 70 minuuttia. Seuraavana on vuorossa ensimmäinen kotipeli tulevana maanantaina Pyynikin stadionin tekonurmella kun vastaan asettuu Nops.