keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Mäkipuiston kuninkaat

Mäkipuistossa nähtiin illalla vauhdikas kamppailu, jossa Kaukajärvi esitti kauden parhaita otteita. Vastassa oli kotijoukkue TKT, joka siirtyi heti pelin aluksi muutamassa minuutissa 2-0 johtoon. Ei siis niitä parhaita alkuja jalkapallo-ottelulle.

"Noi pojat sanoo tuolla että ne voittaa tään pelin...", kuulin vaihdossa toisen maalin jälkeen. Alku muuttui yhä hankalammaksi.

" Nyt pojat pelataan omaa peliä. Tästä se vasta alkaa. Puolustus ottaa maalilla varmasti kiinni ja avaa laitojen kautta. Nopeasti hyökkäykseen ja miehiä maalille. Hyvin menee."

Alun haparoinnin jälkeen peli lähti kulkemaan kuin juna ja TKT saa olla tyytyväinen ettei "lokomotiivi" jyrännyt sitä neljää takaiskua pahemmin. Laukauksia meni yli ja ohi. Verkon perille menneistä Joona #5 teki kaksi sekä Julius #11 ja Otto #3 maalin kumpainenkin.

Vastustajan joukkue oli täynnä taitavia ja nopeita poikia. Hyökkäyksiä vyörytettiin maalille, mutta kauden paras puolustuspeli toimi ja siivosi palloja laidoille. Sieltä puskettiin nopeasti hyökkäykseen ja syötöillä maalille.

Tänään Kaukajärven joukkueessa kaikki yrittivät ja tekivät parhaansa. Ihan kaikki. Erityisesti kunnostautuivat hyvällä yrittämisellä Julius #11, Jaakko #8 ja Santeri #15. Myös Akseli #2 piti toisella jaksolla maalissa verkot varmasti puhtaina.

Peli oli rehtiä ja siistiä, mutta tällä kertaa jouduttiin varsinkin pelin lopussa "ukkoja" paikkailemaan aitiossa. Verta kentällä - kuten kunnon urheilutapahtumassa ikään - vaikkakin melko lievässä mielessä. Huuli rikki, pallo rintaan, kämmenhaava ja kylkihaava. Kahta viimeksi mainittua puhdisteltiin ja teippailtiin pelin lopuksi.

Kauden paras peli. Oli hienoa katsella miten nousu kahden maalin takaa onnistui. Tämä on aina osoitus joukkueen vahvuudesta. Kiitos pojat! Mäkipuiston kuninkaat.

( Photo by JSS © 2007 : "psykepotku" )