sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Kaksi kaatoa

Tornado pelasi vuoden viimeiset pelinsä Hakametsässä ja otti samalla kaksi voittoa. Topi, Joona ja Juuso odottivat eniten jälkimmäistä peliä, jossa vastaan asettui tuttuja viime kaudelta - Tapparan pojat.

Ensin verryteltiin Ylöjärven Ilves alta pois 10-0 numeroin. Joona oli tyytyväinen peliinsä ammuttuaan kaksi maalia. Ensin rystyllä pienestä kulmasta sisään ja sitten nappisyötön päätteksi laukaus taka-alanurkkaan. Moni muukin pääsi maalien makuun pelissä, joka ei paljon haastetta tarjonnut.

Salamat oli huhujen mukaan saanut pelaajille hierojan koppiin pelien välille. Tiedä häntä - mikä huhu lienee - mutta hyvin valmistautuneena joukkue luisteli Torpedoja vastaan Hakametsän hallin jäälle. Kiekko jäähän ja peli käyntiin.

Peli lähti alkuun tasaisissa merkeissä ja nyt Tornado sai kaivattua vastusta tällekin pelipäivälle. Salamien Lassi ja Eetu painoivat kovasti päälle laidoissa ja nurkissa, mutta muuten luistin ja kiekko ei kulkenut. Tornado sen sijaan lisäsi liikettä ja paineli pian muutaman maalin johtoon.

Salamien maalissa Lassi piti hienoilla otteillaan joukkuetta pystyssä. Hässäköitä ja laukauksia sateli välillä tiuhaan. Salamien Arttu ja Julius sutivat kiekkoja puolustuksessa minkä ehtivät. Torpedo liikutti kiekkoa alakerran kautta ja keskialueella saaden jatkuvasti laukaisupaikkoja. Maalin edustalle asti syöttöketju ei tälläkään kertaa yltänyt parhaalla mahdollisella tavalla, joten moni hyvä tilanne kuivui kokoon.

Salamat yritti kovasti, iski muutamilla pistohyökkäyksillä ja teki pari maaliaan yksilösuoritusten voimin. Torpedo potki kuitenkin tänään askeleen verran edellä, ja ennen kaikkea kiekko kulki - joten voitto ja numerot taululle tänään 6-2.

"Kippis ja kulaus - tuomarin munaus!" Salamat oli varannut huumoria mukaan kun se kokoontui riiviin ja huutamaan. Meni muuten hienosti yhteen ääneen. Olikohan oikein harjoiteltu tätä ottelua varten?

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: