sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Vaihtelevat pelit

Kolmas pelisunnuntai ja tällä kertaa Ylöjärven hyisessä hallissa. Miten halli voikaan olla noin kylmä?

Torpedolla oli ohjelmassa kaksi hyvin erilaista ottelua, jotka päättyivät numeroin 1-4 ja 4-1. Jälkimmäisessä oli vastus vähäistä ja ainoastaan vastustajan maalivahdin torjunnat pitivät lukemat siedettävinä.

Ensimmäinen peli oli taas hyvä esimerkki siitä, mitä uusia puolia joukkueesta tulee esiin kun vastassa on aavistusta vahvempi joukkue. Sen lisäksi, että ennakointi puudutti käsiä ja jalkoja - jännityksen tuomaa - tuli eteen uusia tilanteita.

Edellisviikon kaksi peliä olivat helppoja, joten keksityttiin pelkästään hyökkäämään. Nyt tilanne oli muuttunut ja kiekko liikkui enemmän oman maalin ympärillä. Nurkista purettiin kiekkoa oman maalin edustalle, kun olisi pitänyt hoitaa ne laitaa pitkin pois. Tässä yksi esimerkki asioista joita peleissä on tullut vähemmän eteen ja harjoiteltua. Puolustus.

Vaihtelevat vastukset opettavat ja tuovat uusia elementtejä opeteltavaksi. Kehitystä tapahtuu ja peleissä on mukava seurata, miten yhteispeli paranee, syötöt lähtevät ja kiekko kulkee.

Mukana on kolme uutta poikaa ja koko ryhmä on uudelleen kasattu joten vie aikansa kunnes peli kulkee - ja kulkeehan se jo nytkin. Muutamia tosi hienoja syöttöjä ja maaleja nähtiin Ylöjärvelläkin. Syyskauden viimeinen kierros pelataan Hakametsässä viikon kuluttua ja ilmassa on uutta latausta kun vastaan asettuu Tappara Salamat.

Ei kommentteja: