keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Loppumattomat liput

Vapaaliput kädessä mentiin pojan kanssa katsomaan salibandyottelua Gunners - Erä. Pelistä poistuttaessa kädessä oli vapaaliput Tappara - HPK peliin. Laji ja paikka vaihtui - lippuja jäi saman verran.

Järjestysmiehillä olisi ollut lippuja myös sunnuntaiksi Ylöjärvelle - jätettiin ottamatta kun ei ehdi. Liika on liika, vaikka ilmaiseksi tarjotaan. Joulunalusviikot syövät muutenkin aikaa ja voimia.

Kotijoukkue hävisi kun vierailija punnersi johtomaalit kolmannessa erässä. Tulipahan nähtyä miltä näyttää salibandyliiga Suomessa - nyt. Kauden ennätysyleisö oli kuulemma paikalla - 1190 katsojaa - johtuikohan jaetuista vapaalipuista? Meno on vauhdikasta ja yleisöä riittää, mutta... mutta... Jotain uupuu siitä, että laji lähtisi ns. "lentoon".

Pelasin joitakin vuosia sitten salibandyottelun jossa vastustajan puolella tahkosi mukana myös muutamia Gunnersin pelaajia. Hävittiin siis, mutta ei sitä täysin altavastaajia oltu - varsinkin jos huomioi vaikkapa harjoitusmäärän ja ikäeron.
Tai sitten ryökäleet pelasivat "puolivaloilla". Antoivat "löysää" niin, että luultiin osaavamme jotain. Näin sen näkisin nyt aikavälin tuomalla perspektiivillä. Antoivat sittenkin löysää...

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: