sunnuntaina, joulukuuta 30, 2007

Vuodet viimeiset jäät

Viikonloppuna kierreltiin jääareenoilla ympäri kaupunkia. Lauantaina aamupäivällä Koulukadun jää oli todella huonossa kunnossa, pehmeä ja lammikoiden sävyttämä. Joonan uudet luistimet tuli kuitenkin sisäänajettua. Vanhoissa varpaat olivatkin jo lähes kippurassa.

Iltapäivällä suunnistettiin Tesomalle koko kentän harjoituspeliin Y-Tapparaa vatsaan. Tasaiseen tahtiin mentiin päästä toiseen ja opettelua tarvitaan jatkossakin, vaikka Koovee niukasti maalit veikin. Lopun rankkarikisassa maalivahdit loistivat, sillä montaa maalia ei nähty, vaikka isoilla maaleilla pelattiinkin.

Viikonlopun kiekkoilut päätettiin sunnuntaiaamun harjoituksilla. Jalkapalloturnaus oli vienyt suuren osan väestä Pirkkahalliin ja osalla oli muuta tekemistä. Saatiin kuitenkin hyvä tiivis ryhmä kasaan - Jere, Arttu, Aleksi, Joona sekä Elli 5v. Ohjaajana tälläkin kertaa vakituisia tuuraamassa Mika ja apulaisena hyörin jäällä minäkin.

Kun yksi maalivahtikin oli siis saatu mukaan, pienellä ryhmällä sai hyvät harjoitukset aikaan. Lähinnä keskityttiin syöttön antoon, vastaanottoon ja laukaukseen. Pienellä ryhmällä opetus on tehokasta ja yksilöllistä. Myös toistoja tulee enemmän kuin ison ryhmän kanssa touhutessa.

Tänään oli vuoden viimeiset tapahtumat jäillä. Seuraavan kerran Joona solmii uudet Grafit jalkaan ensi vuoden puolella. Syyskaudella ei pojalta ei jäänyt kuin kaksi harjoitusta väliin - sen jälkeen kun tositoimiin päästiin ensimmäisen kerran - joista toisessa kiusan toi taittunut kynsi ja toisessa tiedonkulkukatkos.

( Photo by © JSS 2007: "Jussi #17 ja Henri #9 irti Ylöjärven Tapparan maalilla" )

Ei kommentteja: