perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Vaihtorumbaa ja muuta haittaa

Tulipa taas kerran huomattua miten erilaiset ulkopuoliset tekijät vaikuttavat pelin kulkuun ja ratkaisevat huomattavan paljon miten peli elää. Tässä ne muutamat asiat joita ilman Tekmanni olisi ollut lyötävissä salibandykentällä.

Jos vaihtoruletti ei ole selvä, yksinkertainen ja selkeästi johdettu, energiaa kuluu paljolti muuhun kuin pelaamiseen keskittymiseen. Jos maalivahti joutuu poistumaan kiireiden takia kesken pelin ja uusi mies joutuu kehiin, keskittyminen maalilla alkaa nollasta. Jos tapahtuu loukkaantuminen ja toinen lähtee saattajaksi, palataan alkuun - on vaihtoarpomisten vuoro. Voita siinä sitten.

Kahdelle jälkimmäiselle asialle ei voi mitään. Ensimmäiselle voisi yrittää tehdä. Kaikesta huolimatta nyt on kyse harrasteliikunnasta, joten viis niistä voitoista. Pääasia että hiki irtoaa, on hauskaa ja selviää ehjänä kotiin. Vai miten se nyt olikaan?

Torstai-illan hieno pelitapahtuma. Viereisellä kentällä Classic valmistautui kotipeliinsä, musiikki soi ja valaistustakin oli ottelutapahtumasta johtuen tarjolla myös pressulla erotetulle takakentälle. Kaiken kruunasi kaksi tuomaria. Ihan oikea pelitunnelma. Vain katsojat puuttuivat. ( Ja voitto ).

Ei kommentteja: