sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Nousujohteessa

Kahdentoista ottelun syyskierros on takana ja pitkä joulutauko edessä. Seuraavan kerran pelien merkeissä palataan kaukaloon vasta loppiaisena. Monta harjoitusta mahtuu silti näiden välipäivien ohjelmaan. Kahden hyvän pelin jälkeen on mukava lähteä taukoa viettämään.

Lieskat pelasi kauden vauhdikkainta kiekkoa koko joukkueen tasolla, varsinkin ensimmäisessä ottelussaan Tappara Roihuja vastaan. Kyseessä oli seuranvälinen tunteikas, toverillinen vääntö jossa otettiin miehistä mittaa - monessakin mielessä. Selkeä voitto tänään 4-2.

Koko joukkue ryhdistäytyi tänään voittavalla asenteella ja toisessakin ottelussa Nopy kaatui 4-2, vaikka joukkeen valkokypärät #13 ja #14 yrittivätkin kovasti pistää kampoihin. Neljän pisteen päivä Tapparalle.

Oma poika oli tänään kirjallisissa töissä - tarjoamassa toimitsijoille töitä ja pöytäkirjoihin täytettä. Kutsu kävi hyökkääjäksi ja jalat toimivat hyvin, joten kahdessa ottelussa merkinnät 4+1 ( 1 min ) takasivat sen, että #65 tuli huomioiduksi kirjoihin ja kansiin. Toisessa pelissä tuli Joonan koko peliuran ensimmäinen hattutemppu.

Peleihin on tullut uutena elementtinä melko kova maalivahdin häirintä kiekon sulkemisen jälkeen ja sitä seuraavat kahinat maalinedustalla. Näistä tilanteista saatiin muutamia jäähyjä leivottua tällä kertaa. 

Pian peliukoilla on jo sen verran kokoa, että tuomareilla on hikinen urakka erotella vääntäjiä toisistaan. Tilanteet voi myös ennakoida ja välttää katkomalla peli ajoissa ennenkuin ruuhkat syntyvätkään.

Salamat voitti niinikään lauantaipelinsä ja keikkuu sarjan kärkikakkosena. Lieskat on mennyt läpi kauden nousujohteisesti ylöspäin. Koko harjoitusryhmän ilme ja kehitys näyttää hyvältä. Tästä ponnistaa innolla jääkiekon pariin uuden vuoden puolella. Mutta vietetään nyt kuitenkin ensin se Joulu.

Ei kommentteja: