keskiviikkona, joulukuuta 10, 2008

Taitojäillä

Syyskauden keskiviikkoina on Sentterissä pyörinyt ikäryhmän taitojäätoiminta, jossa on keskitytty yksinomaan henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen luistelun ja kiekonkäsittelyn saralla.

Kaikki lähtee perusasioista ja niiden oppiminen vaatii toistoja, toistoja, toistoja... Näitä on tehty ja vauhtia on pidetty yllä koko syksyn. Loppiaisen jälkeen toiminta jatkuu taas koko lopputalven ajan.

Nämä harjoitukset ovat "ylimääräisiä", mutta siitä huolimatta innokkaita osallistujia ilmaantui syksyllä enemmän kuin kukaan osasi arvata.

Tapparan 98-ikäluokka on poikkeuksellisen innokas ja lahjakas ryhmä. Kolme vuosikymmentä ennen näiden poikien syntymää oli Tapparalla myös hyvä vuosikerta. Tästä ikäluokasta ovat lähtöisin mm. Teppo Numminen ja Janne Ojanen.

Tuleeko enää koskaan vastaavaa ikäluokkaa?- kysytään "Tapparan kuuskaseista" kertovan historiajutun lopuksi.  Niin, tuleeko? Olisiko se seuraava vaikka "ysikasi"? Sen me voimme joskus nähdä. Jutun voi muuten lukea tästä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asiallinen juttu tuo Tapparan kuuskaseista kertova artikkeli kuvineen kaikkineen.

Jan kirjoitti...

Joo... onhan sen oltava jos tunnustusta antaa äärimmäisen kova Hifkin mies. Arviossasi ei katsella juttua oranssinväristen lasien läpi, vaan nyt lähdetään puhtaalta pöydältä kiinnostuksesta lajia kohtaan.

Juttu taitaa olla Tapparan historiikki-kirjasta, mutta en ole varma. En omista kyseistä kirjaa... ainakaan vielä.