maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Naruhyppelyä

Naruhyppelyn ja palloleikkien lomassa aloitettiin viikko saliharjoitusten merkeissä. Tällä kertaa poikien käyttäytyminen oli mallikasta. Taas nähtiin, miten päivät voivat olla erilaisia.

Sali on hyvä paikka käydä läpi lyhyitä oppijaksoja, joihin ei kannata kallista jääaikaa uhrata. Kun käytössä on laidoilla varustettu sali ja maalit, pelitilanteita voidaan käydä käytännön esimerkein läpi.

Tällä kertaa saatiin opetusta puolustajan ja hyökkääjän käyttäytymisestä kulmissa kiekon kanssa. Mitä pitää tehdä, ja mitä ei saa tehdä. Hyvin pojat osasivat vastata esitettyihin kysymyksiin, joten tietoa kyllä löytyy. Nopeissa pelitilanteissa asioiden muistaminen ei ole yhtä helppoa, mutta harjoituksen kautta tämäkin asia parantuu.

Lopussa pelattiin salibandyä keltaiset vastaan vihreät - ilman maalivahtia ja vain syötöstä sai tehdä maalin. Maalit olivat kortilla, mutta sitäkin hienompia. Tasapeliin päädyttiin tällä kertaa.

Loppuviikosta palataan kaukaloon ja on turnauksen aika. Joitakin poikia tuntui asia jännittävän, mutta siitä ei ole haittaa kunhan asia ei tule liikaa esille. Sunnuntaina siis nähdään miten tämän kauden pelit käynnistyivät.

Ei kommentteja: