sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005

Syysturnaus - toinen päivä

Turnauksen toisena päivänä joukkueilla oli vielä yhteensä kolme ottelua. Maaleja syntyi ja kaivattu voittokin saatiin lopulta. Hienoja ja tasaisia olivat ne kaksi muutakin ottelua. Koko turnauksen yhteenveto kahden joukkueen osalta:
  • 7 ottelua, 210 peliminuuttia.
  • 1 voitto, 2 tasapeliä, 4 tappiota
  • 8 tehtyä, 20 päästettyä maalia
  • 25 jaettua kunniakirjaa, 7 palkintoa
  • yhdet hukkuneet lenkkarit
  • poikien osallistumisprosentti 100%

Ilahduttavaa oli nähdä kaikki joukkueessa harjoittelevat paikalla jokaisessa pelissä. On hienoa että ollaan omillaan ja lisäapuja turnauksiin ei tarvitse hakea isommista pojista. Otteluiden tulos ei numerollisesti suosi tätä tyyliä, mutta sehän ei ole tärkeintä. Jatkossakin haastetaan vahvoiksi rakennettuja joukkueita. Kehityksen kannalta tämä on hyvä tilanne.

Turnauksessa tärkeämpää kuin voitot on kuitenkin se, että kaikilla oli hauskaa pelatessa. Jokainen pääsi pelaamaan ja sai omat, toivottavasti positiiviset, tuntemuksensa pelistä. Ensimmäiset ottelut vietiin läpi pienessä jännityksessä, mutta viimeisissä pelattiin jo vapautuneemmin.

Syksyn turnaus on hyvä alku kaudelle, joka on vasta käynnistymässä. Viikon päästä lähtevät sarjapelit pyörimään. Näissä otteluissa on vähemmän rakennettuja joukkueita ja kokoonpanot vastaavat samanikäisten harjoitusryhmiä, joten ne antavat paremman kuvan ryhmien eroista.

Talven ensilumet tippuvat taivaalta, hentoina hiutaleina... mutta kuitenkin. Talvinen kiekkokausi pelien merkeissä on saatu käyntiin.

Ei kommentteja: