maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Bremen kehittyy

TPV 98 Bremen-joukkueen sivusto on lisätty linkkilistaan. Tapahtumakalenterista näkee tulevat harjoitukset ja pelit. Myös muu tiedottaminen ja joukkueluettelo on kerätty yhteen paikkaan. Netti helpottaa nykyisin joukkueiden toimintaa - mikäli seuralla on nämä apuvälineet käytössä.

Sunnuntaina jatkettiin Ristinarkun koululla tuttu puolitoistatuntinen. Ohjelmassa oli X-littaa pallon kanssa, kuljetusharjoituksia pienessä tilassa, syöttöharjoituksia ja toimintarata. Hyppyjä, pyörähdyksiä, esteitä, alituksia ja askelluksia sisältänyttä rataa mentiin vauhdilla ympäri.

Loppujakso sisälsi totuttuun tapaan peliä kahteen päähän vaihtomiehin. Parvelta sai hyvän kuvan pelistä ja sujuvastihan tuo pallo näytti liikkuvan. Pojat näyttävät kerta toisensa jälkeen saavan palloa - ja itseään - paremmin liikkeelle. Joonasta kyllä näkyi selvät väsymyksen merkit - juoksu ei enää maistunut. Eikä ihme, sillä lauantai oli aivan täynnä jääkiekkoa. Alkuviikkoon tuleekin sitten lepopäiviä.

Parin viikon päästä on Bremenin ensimmäinen harjoitusottelu Kissat-hallissa. Kyseinen viikonloppu on muutenkin melko tiivis, sillä siihen osuu lauantaina sekä jää- että palloharjoitus. Sunnuntaina on futispelin lisäksi kaksi jääkiekkokoitosta. Ihan mahdoton urakka!

Kaikki tapahtumat menevät iloisesti toistensa päälle, joten molemmilta päiviltä pitää karsia toinen "sessio" pois. Näyttää kuitenkin siltä, että viikonloppuna kaukalossa ollaan ja nahkakuulakin pyörii - tasapuolisesti. Mikä on järjestys, selviää varmaan lähempänä ajankohtaa.

Ei kommentteja: