sunnuntaina, marraskuuta 26, 2006

Lajista toiseen

Aikataulut eivät osuneet kohdalleeen ja Säkenien peleistä jäivät molemmat tältä sunnuntailta väliin. Tarkoitus oli ehtiä jälkimmäiseen mukaan, mutta jalkapallopeli venyi yliajalle. Ehdin kuitenkin seuraamaan katsomosta käsin toisen jakson tapahtumat ottelusta, jossa Säkenet kohtasi Lieskat. Saman harjoitusryhmän hegemoniaottelu.

Peliä käytiin pääasiassa Säkeneiden maalilla, jossa lainassa ollut Veeti #88 piti joukkuetta pystyssä mahtavilla torjunnoilla. Ilman näitä pelastuksia numerot olisivat nousseet kymmenen paremmalle puolelle. Nyt Lieskat otti silti "vain" selvän 4-1 voiton.

Toisella maalilla Nestorille #39 ei töitä kertynyt kuin muutaman laukauksen verran. Lieskojen Joonas #92 ja Juuso #6 karkasivat muutamaankin kertaan läpi kiusaamaan yksin Säkenien maalia. Välillä hässäkkä oli hirmuinen maalilla, jonne Samppa #55 alimmaisena miehenä tarjoili kiekkoja. Ja muut "ukot" lapioivat kiekkoa sisään. Mahtavaa peliä!

Ensimmäisessä ottelussaan Säkenet kohtasi Loimut, joka iski "ennätysnumerot" tiskiin kuittaamalla 15-0 voiton Säkeneistä. Pelistä ja Loimujen "vaihtopolitiikasta" ei sen enempää, koska en ollut paikalla.

Jääkiekkoryhmässä on kriisi. Kolmesta joukkueesta yksi on selkeästi muodostunut heikommaksi. Saman harjoitusryhmän sisällä, jossa joukkueiden vahvuus riippuu puhtaasti siitä miten jaot tehdään, tätä tilannetta ei pitäisi päästä tapahtumaan. Voidaan sanoa, että kaikki ohjaajat - minä yhtenä - ovat epäonnistuneet tehtävässään luoda toiminnalle tasapuoliset ja motivaatiota ylläpitävät puitteet.

Torstaina jatketaan tekojäillä ulkona, mikäli lämpöaalto hellittää otettaan ja antaa pakkasenkin välillä paukkua. Ulkojäille ei varmaan ole mitään asiaa vielä pitkään aikaan - ei ainakaan tämän vuoden puolella. Ja silloinkin voi jääpelit olla "kortilla". Adressissa on nyt 852 nimeä...

Ei kommentteja: