torstaina, marraskuuta 23, 2006

Vettä kaukalossa

Vesisade peruutti illan jääharjoitukset. Nyt otetaan lepopäivä. Ykköskenttä oli kenttähuollon mukaan jään puolesta hyvässä kunnossa. Kakkoskentän tilanne lähenteli "katastrofaalista". Toivottavasti lämpimät kelit eivät jatku pitkään, sillä tekojääkään ei kestä loputtomiin pitkiä ja lämpimiä sateita.

Tampereella keskustelu ulkokaukaloista, poistettavista maaleista ja kieltokylteistä jatkuu kuumana. Kirjoitin aiheesta viime viikolla ja juttua on riittänyt myös lehdissä aina Kummolan sallimista vaativaa kannanottoa myöten. Kiekkoväki Tampereella on herännyt!

Netissä on tarjolla allekirjoitettavaksi vetoomus jääpelikenttien puolesta. Adressiin voi käydä napsauttamassa puumerkkinsä tästä. Hanke on ollut vireillä vasta vajaan vuorokauden ja allekirjoittajia on juuri nyt 160 kpl. Lisää tulee jatkuvasti.

Toivottavasti tämä kannanotto leviää koko Suomeen ja kaikki junnujen ystävät antavat äänensä kuulua. Nyt puhutaan jo koko maan lasten liikunnan puolesta. Haluatko samat toimenpiteet omaan kaupunkiisi? Sana kiertämään! Annetaan lapsille mahdollisuus pelata!

Ei kommentteja: