lauantaina, marraskuuta 11, 2006

Linjuriauto on kaukalon ässä!

Nokian Pyry on ansiokas ja yli satavuotinen urheiluseura. Jääkiekon lisäksi ohjelmassa on muitakin urheilulajeja, seurasta löytyy jopa linja-autojaosto. Outoa... mutta totta.

Lauantaiaamun alkuun jäätiin nokialaisen linja-auton alle - jopa kahteen kertaan. Black iski ensin 5-1 ja tauon jälkeen Red 8-2 sinetiksi. Pysäkille jäätiin keräilemään varusteita, kun musta ja punainen bussi menivät menojaan.

Ensimmäinen peli oli erittäin tasaista, hyvää peliä ja lukemissa 1-1 aina 30 minuuttiin asti. Oltiin jopa vähän edellä, kun vastustaja ei saanut maalia kuin oman pelaajan luistimesta sisään. Viimeisten kymmenen minuutin aikana kuitenkin tapahtui jotain. Silloin iski väsy.

Toiseen peliin tuli väsyn rinnalle keskittymiskyvyn puute. Omaa maalia ei jaksettu siivota tarpeeksi ja hyökkäyksiinkään ei puhtia riittänyt. Luistelu puuttui kokonaan. Niistä harvoista maalitilanteista tehtiin kyllä mitä voitiin. Tony #16 on mainitsemisen arvoinen tehtyään kaikki kolme maalia.

Mikä oli ongelman ydin tänään(kin)? Säkenet pelasi seitsemällä kenttämiehellä, joten yksi poika joutui aina vetämään toisen vaihdon peräkkäin. 4+4 kentillä tilanne olisi ollut huomattavasti parempi - nyt siihenkään ei ollut mahdollisuutta sairastumisten takia. Kun molemmilta vastustajilta löytyi pelilistoista vielä kolmaskin ketju, on helppo nähdä mistä on kyse. Määrältään isompi joukkue jaksoi painaa loppuun asti.

Iltapäivällä jatkettiin vielä harjoitusten merkeissä. Muun ryhmän lisäksi paikalla oli - aamun peleistä huolimatta - pari raikasta "punanahkaa". Antero #29 ja Joona #77 polkivat uusin voimin jäälle.

Ehkä "kokopäiväiseen" kiekkoiluun pitää totutella, sillä turnauksissa näyttää tulevan aina useampi peli päivän mittaan. Tilanteessa pitää kuitenkin mennä varovasti ja tarkkaillen. Tällä kertaa ei iltapäivän tuokio kuulemma tuntunut missään - "koppiuhosta" päätellen toinen harjoitustunti olisi mennyt putkeen.