torstaina, marraskuuta 09, 2006

Lumipesut palkintona

Kauden ensimmäiseen ulkoharjoitukseen mentiin "tukka putkella". Kuvataidekoulusta ensin kotiin ja sieltä suoraan kello viiden ruuhkan läpi Koulukadulle. Kopissa oltiin tasan 17:30 - jolloin harjoitusten piti jo alkaa.

Päästiin lopulta kaukaloon ja suoraan toimintaan mukaan. Mika oli miettinyt erinomaisen, vauhdikkaan ja yksinkertaisesti toimivan harjoitteen. Pelaaja lähtee laidalta luistellen takaperin keskialueelle, ohjaaja syöttää lapaan ja matka jatkuu käännöksellä ja vauhdilla kohti maalia. Laukaus maalivahdille ylös ja takaisin jonon perään.

Kun homma saatiin rullaamaan, odotteluaika jäi tosi lyhyeksi ja minkäänlaista "häröilyä" ei jonossa esiintynyt. Harjoituksessa pyrittiin korostamaan tarkkaavaisuutta ja mailan lavan pitämistä jäässä. Samoin syötön vastaanoton pehmeyttä ja vauhdin säilyttämistä siirryttäessä taaksepäinluistelusta spurttiin kohti maalia. Loppuvaiheessa lisäsin syöttöihin kovuutta ja yllättävän hienosti syötöt otettiin vastaan ja ne pysyivät lavassa.

Loppupeli pelattiin isolla kentällä paripelinä, jossa takimmainen toimi moottorina ja etummainen liukui ja pelasi. Harjoitus päätettiin parityöntökisaan päästä päähän ja takaisin. Vauhdilla mentiin. "Punanahat" Topi #95 ja Joona #77 korjasivat voiton ( palkintona lumipesut - ohjaajalle...? ), Leevi #55 työnteli parinsa kanssa toisena ja Ville #36 hienosti kolmantena.

Lauantaina suunta otetaan kohti Nokiaa, jossa Black ja Red odottavat kuumeisesti vastustajiaan. Ja miten siinä sitten kävikään? Jatkuu viikonloppuna...

Ei kommentteja: