keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

PC-futisharjoitukset

Pelattiin Joonan kanssa Football Tigers-peliä, joka poikkeaa tavallisista pc- ja konsolipeleistä. Tätä pelaamalla oppii kaikenlaista jalkapallon tekniikasta. Suomenkielisenä se sopii jo hyvinkin pienten käyttää ihan omatoimisesti ja lapsillehan se onkin suunnattu.

Pelin edetessä tehdään kaikenlaisia jalkapalloharjoituksia - kuljetuksia, syöttöjä, laukauksia, puskuja. Näiden tehtävien suorittamisesta kerätään pisteitä ja pokaaleja. Näin päästään pelissä eteenpäin.

Esimerkiksi vapaapotkuosio opettaa hyvin pallon kierrettä ja käyttäytymistä. Tilanteen mukaan voi valita sisä-, ulko- tai nilkkapotkun jolla voisi ohittaa "muurin". Potkun voimakkuutta ja osumiskohtaa palloon voi myös säädellä. Animoitu pallo näyttää miten pyörimisliike lisääntyy ja vähenee sen mukaan mikä osumakohta palloon valitaan.

Vaihtelua perinteiseen "pleikkarifutikseen" ja Joona ainakin tykkäsi kuin hullu kaurapuurosta. Tuotteen saa kaupasta ihan ilmaiseksi - tai kylkiäisenä - kunhan pitää silmänsä auki aamiaishiutalehyllyn luona. Tämän enempää en kuitenkaan ryhdy tuotemainontaa harrastamaan.

Ei kommentteja: