lauantaina, elokuuta 18, 2007

Jes!

Voitokasta turnausta vietettiin Kaupin urheilupuistossa. Nurmikenttien äärille oli saapunut taas lukuisia joukkueita. Aurinko paistoi ja peli maistui. Kaukajärvi oli mukana runsaslukuisena ja maalinälkäisenä. Joukkueen vauhti kestää.

Iltapäivän ensimmäisessä pelissä kohdattiin Tesoman joukkue. Pallottelu lähti käyntiin vauhdikkaasti ja hetken päästä Kaukajärvi nauttikin johtoasemasta. Omalla maalilla ei ensi jaksolla tapahtunut mitään, joten maalivahti otti lepoa jopa pitkin nurmipintaa.

Alun leppoisuuteen tuudittautuminen ehkä näkyi toisella jaksolla. Pieni nukahdus pelissä ja epäonnistuneet avaukset maalilta johtivat pian maalilukujen tasoittumiseen. Lopussa kuitenkin lyötiin uutta vaihdetta silmään ja paineltiin taas täysillä. Tämä joukkue parantaa aina lopussa ja varsinkin selkä seinää vasten. Viihdyttävää peliä kaikenkaikkiaan ihan katsomoakin ajatellen. Voitto ensimmäisestä pelistä 5-2.

PJK kohdattiin tauon jälkeen kentällä numero viisi. Alku oli melkoisen nihkeää, mutta vähitellen päästiin taas jyvälle ja rynnittiin 4-0 voittoon. Koko joukkue pelasi pirteää ja yritteliästä peliä. Joona #17 pelasi kesän parhaita pelejään. Mikael #10 kunnostautui molemmissa peleissä puolustuksen purkajana ollen päivän lukko.

Sitten tulee tapaus Julius #11. Torstaina tolpan kautta sisään. Tänään ensimmäisessä pelissä taas tolpan kautta sisään ja yksi ylärimalaukaus. Eikä siinä vielä kaikki. PJK-pelissä loppuun asti juoksu, pallo päätyrajalta viivaa pitkin maalille - nollakulmasta - ja takatolpan kautta sisään. Nyt on viilauksen makua.

Kesän viimeinen kauppariturnaus ja hyvillä mielin lähdetään loppukesän koitoksiin. Koulujen alkamisen jälkeen innostus on taas huipussaan. Kaukajärvi potkii raikkaassa myötätuulessa.