sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Palloralli Toijalassa

Sateet väistyivät ja kesä alkoi uudelleen kun Bremenin pojat matkasivat kahdella joukkueella Toijalaan piirin peleihin. Auringon paistaessa oli kentän laidallakin mukava katsella tämän päivän maalijuhlaa. Ja sitä taas pidettiin.

Vastustajien nimet vähän vaihtelivat eri tietolähteiden mukaan, mutta LeKi, Nopy, Nops ja TP-49 taisivat olla vastustajat. Kaikesta huolimatta pelitulokset neljässä pelissä olivat Bremenin punaisille ja mustille 7-0, 14-0, 16-0 ja lopuksi 10-0 - siis jotain 47-0. Ei näissä oikein tahtonut pysyä laskuissakaan mukana. Sen verran eri tasolla mentiin tälläkin kertaa. Tapahtumasta lisää myös Bremenin virallisilla sivuilla.

Toijalassa riittää hienoja kenttiä, sillä tämäkin "kakkoskenttä" kelpasi mainiosti. Isolla kentällä oli kaukaa kantautuneista kuulutuksista päätellen muuta tapahtumaa. Kenttä viheriöi ja tamperelaiset hiekkakenttien tallaajat katselivat ihmetellen näitä olosuhteita. Ei tästä kenttä enää parane.


Parin viikon päästä AulankoCup Hämeenlinnassa tarjoaa varmasti enemmän vastusta. Se onkin loppukauden päätapahtuma. Siellä peli tulee varmasti olemaan eri näköistä kuin tänään.

Tämän päivän vastustajien maalivahdit näkevät vielä unissaankin miten pallo toisensa jälkeen karkaa yli maaliviivan verkkoon - kuten kuva osoittaa.

( Photos by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: