torstaina, elokuuta 16, 2007

Voittosarja jatkuu

Kaupunginosajoukkueiden sarjapelit käynnistyivät jälleen kesän tauon jälkeen. Kaukajärven voittosarjaa oli saapunut murtamaan Olkahisten joukkue.

Sarjan parhaisiin kuuluva Olkahinen marssitti kentälle Bremenin poikia vilisevän kentällisen ja pilli soi aloituksen merkiksi. Vyörytys lähti aika ryminällä kohti kotijoukkueen maalia.

Vierailijan alun rynnistys kuitattiin ja siitä lähti Kaukajärven peli kulkemaan. Seuraavien neljänkymmenen minuutin aikana pelattiin yksi kauden parhaista peleistä. Maalinteon aloitti Otto #3 ohittamalla muutaman vastustajan ja lataamalla aikamoisen tykin verkon perukoille.

Salama-alku sai vastustajan rivit sekaisin, mutta Kaukajärvi pelasi omanlaistansa peliä. Tähän kuuluvat yksinkertaiset, nopeat ylösnousut, mies maalille ja palloa sinne. Myös kova yritys ja loppuun asti pelaaminen jokaisessa tilanteessa korostuivat tässä pelissä. Näitä olen erityisesti painottanut ohjauksessa.

Julius #11 jatkoi Kaukajärven maalisaldoa harhauttamalla maalivahdin ja sijoittamalla tolpan kautta sisään. Tänään nähtiin hienoja maaleja. Olkahisen Antti laukaisi joukkueensa ainokaisen alanurkkaan niin, että kukaan ei olisi saanut sitä torjuttua. Ei edes Akseli #2 vaikka hienon pelin tänään pelasikin ja oli joukkueen tukipilari muutamissa hyökkäyksissä.

Voitto tänään 3-1 ja Kaukajärvi jatkaa sarjassa edelleen puhtaalla pelillä kun seitsemän kierrosta on takana. Neljä peliä on vielä jäljellä, eikä niissäkään vastustaja helpolla pääse, sillä sellaiseen lentoon joukkue on kauden mittaan nousemassa. Odotettavissa huima syksy?