tiistaina, elokuuta 21, 2007

Kiviset ja Soraset maalia etsimässä

Kauden 16. harjoitukset Kaukajärvellä ja joku oli varastanut maalin. Se ainokainen nappulamaali, joka peräkentällä on ollut - kadonnut kuin tuhka tuuleen. Kaksi täysimittaista löytyi, mutta niistä ei ollut apua, sillä siirtämiseen olisi tarvittu ne kuuluisat "viisi miestä".

Surkeat olosuhteet eivät meitä lannista. Pistävät kyllä vihaksi ja häpeämään tamperelaisia jalkapallo-olosuhteita, mutta näillä ei meitä kyykkyyn lyödä. Alkuun lähdettiin metsään pienelle lenkille ja katseltiin samalla josko hukkunut maali kävelisi vastaan. Meillähän tehdään välillä jotain erikoista - tunnetusti. Maalia ei näkynyt.

Alkuhiki pinnassa palattiin rämeiden kätköistä sora- eli sepeli- ettensanoisi louhikkokentälle ja sitten vielä vähän askelluksia ja hyppyjä. Venyttelyt ja juomatauko, jonka jälkeen harjoituksia, harjoituksia ja harjoituksia. Lopuksi siirryttiin käytöstä vapautuneelle "paremmalle" nappulakentälle ja päästiin pelaamaan kaksilla ja oikeakokoisilla maaleilla harjoituksen viimeiset minuutit.

Torstaina jatketaan Kaukajärvellä, mutta sitä ennen Suomi kohtaa Ratinassa Kazakstanin ja Bremenin pojat saattavat maajoukkueet kentälle. Eli jos canalplus näkyy, tai olet paikanpäällä - ne pienet pojat maajoukkuepaidoissaan - TPV Bremen -98.

Ei kommentteja: