torstaina, elokuuta 23, 2007

Suomi - Kazakstan


Suomi kohtasi Ratinassa Kazakstanin ja Bremenin pojat saattoivat pelaajat kentälle maajoukkueasuissaan. Hienosti homma näytti sujuvan - ainakin katsomosta seuraten - ja mikä ettei, sillä harjoitukset oli suoritettu ja kokemusta vastaavista tehtävistä jo kevään TPV-pelistä.

Suomi voitti kotiyleisön edessä hieman nihkeällä pelillä, mutta pisteet kotiin kuitenkin. Sanomalehdistä on saatu lukea ottelutapahtumat, joten ei niistä sen enempää.

Poikien ilta alkoi jo kello 16:30 stadionin portilta omaan pukukoppiin, jossa odottivat maajoukkuepaidat ja tarjoilut. Ennenkuin kello ennätti näyttämään 19:00, oli vuorossa vielä harjoitukset ja sitten pelin alun odottelua.

Seremoniat sujuivat loistavasti kun sinivalkoiset ja sinikeltaiset joukkueet marssivat Bremenin poikien saattamina kentälle. Maammelaulu soi ja tunnelma kohosi pelin alkuun. Pelaajat jäivät kentälle aloitukseen kun pojat poistuivat maratonportin kautta pukuhuoneeseen vaihtamaan asuja ja siirtyivät sitten E-katsomoon seuraamaan ottelutapahtumia.

Mieliinpainuva ja harvinainen tapahtuma, joka ei varmaan tule toistumaan. Mahdollista on, että joku pojista vielä joskus pääse kokeilemaan pallopoikana olemista isoon otteluun. Kasvu vie mahdollisuudet saattajaksi.

Illan päätteeksi taivallettiin ruuhkan läpi autolle ja sitä kautta kotimatkalle. Mielessä kävi, että mahtoiko monen konkelon kautta tilattu ottelunauhoitus onnistua. Näytti olevan monella muullakin mielessä, joten eiköhän joku onnistunut nämä tärkeät hetkeä talteen saamaan.

( Photos by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: