maanantaina, elokuuta 27, 2007

Verkot kovilla

Kaukajärvi matkusti Hallilaan ja nähtiin kauden runsasmaalisin ottelu. Tiukka vääntö päättyi lopulta 4-4 tasapeliin. Parasta vireystilaa ei löytynyt tänään oman maalin edustalta ja vastustaja pääsi tekopaikoille liian helposti. Hyökkäyspäässä mentiin vauhdilla tilanteisiin, mutta vastustajan maalivahtipeli onnistui huomattavasti Kaukajärveä paremmin tänään.

Toisella jaksolla Joona #17 kuritti maalivahti Juliusta #11 maalipotkusta: "Anna nyt lyhyenä. Etkö sää ymmärrä!" Mikko #4 oli jalkavaivainen ja otettiin heti alussa huutokuoroon, kun juoksu ei onnistunut lainkaan. Tasakentällisiin ei siis päästy tänäänkään.

Akseli #2 sai kauden kovimman kudin suoraan silmäänsä, mutta eipä käynyt sen pahemmin. Jo seuraavassa vaihdossa vauhti oli päällä. Joskus hurjimmilla näyttävät tilanteet eivät ole niitä pahimpia - onneksi.

Joukkue janosi taas voittoa, mutta aika loppui kesken. Tappioitta jatketaan sarjapeleissä ja peli-into näyttää olevan kova. Hyvä niin, sillä vielä on kolme koitosta edessä. Torstaina jatketaan kotipelin merkeissä.

Ei kommentteja: